Annonse


Vær med på å utvikle Opera 10!

Opera er ikke kjent for å sitte på det digitale gjerdet, og er allerede godt i gang med sin neste versjon.

Hva mener du?

For å legge kjøreplanen for den neste utgaven, ber selskapet om brukernes synspunkter. De vil vite hva du synes om hvilke attributter og tjenester som faktisk brukes, og hvilke som mangler. Hvilke Java-skript og CSS funksjonaliteter støttes for eksempel ikke?

Brukere med sans for produksjon av hjemmesider får en spesiell oppfordring til å ytre sin mening.

Kommentarene som legges etter artikkelen til Opera Watch vil bli studert av Opera-ansatte.

Annonse


Hundrevis av kommentarer

Opera Watch selv fremhever en oppdateringsmanager (update manager) som sin største innvending. I løpet av en kort uke har over 300 kommentarer tikket inn på siden, fra generelle ytringer om utseende til detaljerte kodingsmangler.

Artikkel og kommentarmuligheter her.