The Last Samurai HD DVD-film

Annonse


– Blu-ray-kopisperre er en vits

The Last Samurai HD DVD-filmAACS er regnet for å være svært sikkert, og krever blant annet skjermkort med støtte for kryptering dersom du skal kunne se HD DVD eller Blu-ray-fimer. Nå har et tysk datamagasin funnet ut at kopiering likevel er lekende lett.

Trykk på Print Screen

Dersom du trykker på Print Screen-knappen mens filmen spiller av, vil du få et perfekt bilde fra filmen i høy oppløsning. Dersom du programmerer PC-en til å fange skjermbildet 24 ganger i sekundet, eller så mange ganger som bildet skifter, vil du ha kopiert hele filmen.

Du vil bli sittende uten lyd, men det skal være relativt enkelt å fange denne separat og mikse de to sammen senere.

Hullet er funnet i avspillingsprogramvaren Intervideo Win DVD som leveres med bærbare PC-er fra Sony og Toshiba. Det er ventet at det vil komme en patch som retter feilen innen kort tid.

Kilder:
Digi.no
Reg hardware