Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Simpsons DVD-spiller

Bart og Homer pryder den australske, digitale platespilleren i plast.

Men med unntak av et livlig design, er «Simpsons Upright DVD Player» en lettvekter blant andre moderne platespillere, skriver The Herald Sun. Den spiller alle slags CDer, men gjenkjenner kun originale DVDer – da selvsagt mer enn kun the Simpsons.

Den er enkel å bruke og har en rekke utganger, men er ellers strippet for mer avanserte innstillinger og naturlig nok også opptaksmuligheter. Spilleren bruker lite strøm, men omformeren til fattige fem volt reduserer gjengivelsen av lyd og bilde.

Billig

Totalt sett burde boksen likevel egne seg på barnerommet, med en beskjeden pris på 600 kroner (129 australske dollar). Dette med unntak av fjernkontrollen som de voksne nok må hjelpe med. Denne er ironisk nok full av tekst og avanserte knapper.

DVD-spilleren fra selskapet TGA står ikke i stil med kvaliteten på animasjonsserien.

PS: Bildet er ikke fra DVD-spilleren

Stikkord: Maskinvare