Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spill-VM for bærbar PC

Bare bærbare datamaskiner ble brukt i et verdensmesterskap i dataspill der Norge var med.

Electronic Sports World Cup 2006 er reklamestunt for å vise at bærbare datamaskiner er like gode spilleplattformer som de stasjonære. Og arrangøren, Asus og Nvidia, mener naturlig nok at sine notebooks er de beste maskinene på markedet. Tusenvis av deltakere og tilskuere var ventet til arrangmentet.

Norge med i VM

Deltakerne kjempet seg frem fra 53 ulike land. De kvalifiserte fra Norge inkluderte «H2K Aftermath» i Counter-Strike og «Creolophus» i Warcraft 3. De siste finalene forløpet 2. juli i spillet Counter Speed Strike. Vinnerne er foreløpig ikke offentliggjort på den offisielle nettsiden, men de har selvsagt noen hendige firmaprodukter i vente.

Turneringen har tatt i bruk den nye modellen Asus A6JM med sine 1,83 GHz prosessor, 1 GB minne, og et grafikkort av typen Nvidia Geoforce 7600.

Stikkord: laptop