Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Saksøker mannehat-side

En amerikansk advokat så rødt da han selv ble anklaget for utroskap på en nettside der kvinner advarer mot tidligere kjærester.

Don't Date Him Girl
Don’t Date Him Girl («Ikke gå ut med ham, jente») er et av flere nettbaserte forum som henger ut omg advarer mot utro og uærlige menn.

Advokat fornærmet
Nå tar Todd Hollis, en mannlig advokat, affære etter å ha blitt ærekrenket på siden – for noe han selv hevder ikke å ha gjort. Det påfølgende søksmålet skal tvinge siden til å måtte sjekke fakta før publikasjon. Per i dag har gutta lov til å svare for seg, men anklagene blir uansett stående.

På nettstedet kan man lese om Hollis’ alder, vekt, høyde og etnisitet. Verre er beskyldningene han får for å være biseksuell, spre sykdommer, bruke skitne klær og ha flere kjærester samtidig.

Bare kaféprat
Den kvinnelige eieren av den amerikanske databasen sammenligner siden med en sladder og baksnakking på en kafé, og anser seg ikke som ansvarlig for innholdet. Hun mener nettsiden likevel er viktig ressurs, som innehar både navn og bilde for flere upopulære menn.

I likhet med utfallet til mange av forholdene avslørt på siden, ender også denne bataljen i retten.

Kilder:
BBC
Don’ t Date Him Girl

Stikkord: internett