Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny betaversjon av IE7

Microsoft har nå lagt ut Beta 3-versjonen av sin kommende nettleser Internet Explorer 7.

Microsoft har gjort en rekke forbedringer siden versjon 2, som de fleste «prøvekaniner» nå bruker. Forbedringene gjelder sikkerhet, stabilitet og kompatibilitet med flere nettsteder som tidligere skapte problemer.

De nye funksjonene må betegnes som mindre vesentlige, og de er realtivt få. Det første man vil merke er at det er lagt til en e-postknapp i verktøylinjen. I tillegg kan du nå omorganisere fanene ved å flytte dem rundt med musa og skrolle horisontalt mens du zoomer.

RSS-leseren er også forbedret (det trengs!), med mulighet til å oppdatere når du ønsker det, samt merke alle postene som lest.

IE 7 beta 2 har en stygg tendens til å gå ned for full telling om den møter en nettside med «ustandard» innhold. Dette skal nå være kraftig utbedret.

De fleste sikkerhetsendringene ligger også i den siste oppdateringen fra Microsoft, som alle som bruker XP med SP2 skal få automatisk.

Beta 3-versjonen finnes bare for Windows XP og Server 2003. De som bruker betaversjonen av Vista i tillegg må fortsat bruke den innebygde beta 2-versjonen av Internet Explorer 7+.

Internet Explorer beta 3 kan lastes ned fra Microsoft.com eller FileForum.

Stikkord: internett, programvare, windows