Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MSN med musikk-abonnement

MSN Music lanserer som de første i Norge en tjeneste der du betaler 79 kr per måned for å få tilgang til hele musikkbiblioteket deres.

MSN Music
I USA har aktører som Napster og Rhapsody lenge tilbudt tjenester der du får tilgang til hele musikkbiblioteket for en fast sum i måneden. Haken er at sangene bare kan streames direkte til PC’en, uten å kunne overføres til MP3-spiller, mobil eller andre avspillere.

Kan ikke lagres

Mens Napster og Rhapsody lar brukerne lagre låter i et begrenset tidsrom, vil dette heller ikke bli tilgjengelig for MSN Musics abonnenter. Det betyr at du må være i nærheten av PC eller MediaCenter for å få glede av musikkabonnementet.

MSN Music tror dette tilbudet skal få ungdommen over på lovlig kjøp av musikk. Det vil også bli opprettet en egen Topp 20-liste over streamede låter, på Spor.at. Vanlige låter og album vil fortsatt være tilgjengelig på MSN Music for 8 og 80 kr.

Mange alternativer

I dag koster det 20 øre å spille av en sang på MSN Music. Det betyr at du må streame 395 sanger i måneden før løsningen er lønnsom. Vi anbefaler deg å prøve Last FM og Pandora.com før du casher ut for abonnement.

Stikkord: fildeling, mp3