digg.com

Annonse


– Google kan knekke Digg

digg.comI dag går Digg.com live med sitt nye design. Nytt er også at det legges til flere emneområder, slik at du kan digge både vanlige nyheter, spillblogger og underholdningsstoff.

Rekordrask vekst

Digg-brukerne får også flere muligheter til å skreddersy sine egne løsninger, i tillegg til at det blir lettere å følge med på det ens venner foretar seg.

Brukergenererte nyheter og sosial interaksjon er det største på nettet for tiden. Etter bare halvannet års drift er Digg.com en av de største sidene på nettet med 300 000 medlemmer, 9.5 millioner sidevisninger per dag og 8.5 millioner unike brukere i måneden.

Kan knekkes av Google

Dersom noen skal kunne utkonkurrere Digg.com på deres egen hjemmebane må det være Google. Selskapet har alt som skal til: En enorm og trofast brukergruppe, en ny søkealgoritme, samt hauger av informasjon om hva folk søker etter og foretrekker. Dermed vet Google til enhver tid hva de mest populære sakene på nettet er.

Annonse


Google har også Google Trend labs og Orkut, deres sosiale nettverkstjeneste. Digg.com bør derfor være forberedt på at Page og Brin en dag kan bruke markedsmakten sin til å utradere dem fra den virtuelle planetens overflate i sin jakt på totalt verdensherredømme.

Kilde:
Eweek