prey-140

Annonse


Ferske spilldemoer lagt ut

prey-140Joda, det er noen måneder siden siste oppdatering av spilldemodatabasen, men nå skal vi skjerpe oss. Og vi har en aldri så liten godbit på lager, nemlig Prey, førstepersonsspillet som ble kansellert for flere år siden, bare for å bli brakt tilbake til livet av Human Head-studioet og Doom III-motoren. Prey ser plutselig svært så lovende ut, og med lansering rett rundt hjørnet (midten av juli) bør FPS-elskerne få sin etterlengtede dose.

Dessuten kan vi også friste med en oppdatert utgave av demoen til det nylige (og flotte) Tomb Raider-spillet, Legend. Denne støtter en hel haug med fancy spesialeffekter, som visstnok skal gi grafikkortet ditt en real omgang. Prøv selv og finn det ut!

Og helt til slutt, for mutant-entusiaster, en demo av X-Men The Official Game. Basert på filmen som nettopp kom ut, og som vi ennå ikke har sett. Kos deg!

Demoene finner du som vanlig på
[ VÅRE NEDLASTINGSSIDER ]