Hopp til navigasjon Hopp til innhold
carbon-400

Ny Need for Speed på vei

Vi så glimt av det på E3, men nå har den første konkrete informasjonen om Need for Speed Carbon kommet. Her er detaljene

Need for Speed er en pengemaskin uten like, og det er naturligvis ikke rart at nok et spill i serien er på vei til våre butikker. Og vi er heller ikke sjokkert over at spillet fortsetter å ri på gateracing-bølgen, som tross alt viste seg til å være temmelig lukrativ (se Underground, Underground 2 og Most Wanted-spillene).

Denne gangen heter det altså Carbon, og tar oss ut av byen. Nærmere bestemt åssidene utenfor den navnløse storbyen. Størstedelen av spillet foregår i såkalte Carbon Canyon, der oppgaven er å kontrollere territorier og rivalisere med andre gjenger.

cabon-400-2

Også med jakter

Politielementet vil også være tilstede, så vi forventer oss hektiske jakter med blålys som puster oss i nakken.

Selvfølgelig vil det også være mulig å fikse på og tilpasse bilene, og denne gangen har EA utviklet en ny teknologi (kalt Autosculpt) som gir deg enda mer kontroll over utseendet til doningene dine.

Carbon overalt

Spillet kommer i november til hele rekka av konsoller: Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, samt de gode, gamle Xbox, PS2 og GameCube. Og PC. Og håndholdte.

Spillet vil bli vist offentlig på den kommende spillmessen i Leipzig, som vi ikke skal på, fordi vi prioriterer Tokyo Game Show i stedet. Så vi håper EA lar oss leke med det snart, slik at vi kan gi dere en flott sniktitt.

carbon-400

carbon-400-3