Opera logo

Annonse


Opera 9 er sluppet

Opera logoDen norske nettleseren Opera blir stadig mer populær, og finnes til så godt som alle plattformer: PC, Mac, mobil og spillkonsollen Wii fra Nintendo.

Fjerner irriterende annonser

Nå er den niende utgaven lagt ut til nedlasting. Denne har ligget ute i flere tidligere betaversjoner, men nå er den klar til å slippes til det store publikum. Her kan du lese vår lyntest av betaversjonen.

Nytt i Opera 9 er blant annet BitTorrent. Nå kan du laste ned torrentfiler uten et eget program. En annen nyhet er innholdsblokkereren, som gjør at du kan blokkere uønskede elementer på en nettside. Dermed kan du fjerne irriterende annonser med et klikk.

Last ned gratis

Blant de andre nyhetene er forhåndsvisning av faner, der små ikoner forteller hva som ligger under de forskjellige fanene. Opera 9 kommer også med Widgets, praktiske småprogrammer som kalender, klokke, puslespill og nyhetsagent.

Annonse


IT-eksperten John Dvorak gikk for ikke lenge siden ut og kalte Internet Explorer for Microsofts største tabbe. Vi anbefaler at du tar turen innom Operas nettsider og laster ned ditt eget gratis eksemplar.

opera widget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse