MacBook

Annonse


Rykte om ultra-portabel Mac

MacBookRyktet er ikke tatt ut av løse lufta. Tvert i mot stammer det fra et tungt analysemiljø i New Yorks børsgate Wall Street.

– Tidsnok til MacWorld

– Vi tror at disse nye produktene vil starte med kombinert harddisk og NAND eller ultraportable med bare NAND. Og at disse kan bli lansert tidsnok til å rekke MacWorld, sier analytiker Ben Reitzes i USB Investment.

Reitzes sikter til det årlige Apple-jippoet i San Francisco i januar. Og han får støtte av selveste Intel, som jo lager prosessorene til de nye Mac-maskinene.

– Som en mobiltelefon

– Vi trenger maskiner som starter svært raskt, akkurat som mobiltelefoner når du går av flyet, sier Sean Maloney, som leder Intels mobilgruppe.

Annonse


Så langt har de nye MacBook-maskinene, som erstatter Powerbook og iBook, blitt tatt godt i mot av markedet. Salget har gått strykende, og analytikerne venter mer innovasjon fra Apples bærbare avdelingen framover.

Apple vil som vanlig ikke kommentere kommende lanseringer, men har for vane å ha nye produkter ute i butikkene i samme øyeblikk som de omtaler dem for første gang.

Kilde:
Appleinsider.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse