virus orm lite bilde

Annonse


Virusorm i Yahoo e-post

virus orm lite bildeDet spesielle med ormen er at brukeren ikke behøver å åpne noen vedlegg for at den skal kjøre. Det holder å åpne meldingen, så utnytter ormen et sikkerhetshull i nettleseren for å installere seg.

Blokkér avsenderadressen

Symantec kaller viruset JS. [email protected], og det kommer i en e-post med avsenderadressen [email protected] Brukere blir bedt om å blokkere mail fra denne avsenderadressen, eller slette mailene uten å åpne dem dersom man allerede har fått dem.

E-posten har emnet «New Graphic Site», og dersom man åpner den er teksten «This is test». Symantec klassifiserer ikke ormen som veldig alvorlig, men den kan potensielt utnytte PC-en din til å videresende spam.

Kilder:
Computerworld.com
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse