Hopp til navigasjon Hopp til innhold

20-tommers «bærbar» fra Acer

Acer viser nå frem sin Aspire 9800 med integrert HD DVD-spiller på Computex-messen i Taipei. Den er ingen lettvekter, men du er garantert oppmerksomhet.

Acer Aspire 9800
Acer Aspire 9800 har en skjerm på 20.1 tommer, og er en av en serie bærbare med HD DVD-spiller produsenten har klart for markedet. Skjermoppløsningen er bare på 1680×1050, og skjermen er feit som få. Her har man valgt å montere en vanlig LCD-skjerm på laptopen, i stedet for de tynnere skjermene man vanligvis finner på bærbare.

Utfordrer begrepet «bærbart»

PC-en har en tokjerneprosessor fra Intel på 1,66 GHz, 1 GB Minne, opptil 240 GB harddisk og NVidia GeForce Go med 256 MB dedikert videominne. I tillegg finner du TV-kort, integrert webkamera og alle innganger, utganger og kortleser-slots du vil vente å finne på en slik PC.

Med sine 7.8 kilo er Acer Aspire 9800 i grenselandet for hva som kan kalles bærbart. Den energikrevende skjermen gjør også at batterilevetiden blir svært kort.

I salg uten HD DVD

PC-en har allerede vært på markedet en stund, men da uten HD DVD. I Norge er maskinen priset fra ca. 21 000 og oppover. Hva prisen blir med HD DVD, er ukjent.

Her kan du lese en Test av Acer Aspire 9800.

Kilde:
Reg Hardware

Stikkord: pc