Google_Spreadsheet

Annonse


Slik er Googles Excel-dreper

Google_SpreadsheetGoogle har lagt ut en prøveversjon av regnearket. Ved å registrere deg kan du få teste deler av det.

Video-versjoner i hopetall

I tillegg sirkulerer det flere videoer på nettet som viser de fleste av funksjonene (se nederst i denne artikkelen).

Som videoen som noen har lagt ut på Google video viser, er mange av funksjonene ganske like de vi kjenner igjen fra Excel. Det finnes alternativer til Excel fra før, blant annet den utmerkede, gratis kontorpakken OpenOffice.

Gjør deg fri fra maskinen

Google Spreadsheet her likevel den fordelen at det er 100 % web-basert, og dermed ikke avhengig av et bestemt operativsystem eller nedlasting til en bestemt maskin. Dermed kan du utføre dine kalkulajsoner hvor du enn er – på maskinen til kameraten din, en nettkafé eller på hotellets PC når du er ute og reiser.

Annonse