Everquest kvinne

Annonse


Framtidas tegneserier

Everquest kvinneNår den nye Jack Black-filmen Nacho Libre har premiere i USA 16. juni, har fansen allerede i en uke hatt muligheten til å lage sine egne tegneserier basert på filmen.

Kan få rocke-tegneserie

Dermed er Paramount Pictures blant underholdningsgigantene som har inngått avtale med Planetwide Games om bruken av deres programvare Comic Book Creator, der brukerne kan lage sine egne tegneserier ved å dra tekst og bilder inn i en mal.

Blant de andre som kaster seg på bølgen, er National Geographic og Sony Online Entertainment. Begge disse har ingått avtaler om å gi ut sin egen versjon av programvaren, i tillegg til at Planetwide er i dialog med minst ett rockeband som vil gi fansen en helt ny, interaktiv opplevelse.

Vil at brukerne skal legge ut resultatet

Comic Book Creator virker ved at brukeren lager sin egen tegneserie, basert på for eksempel Sonys online-spill EverQuest. Ved å bruke skjermdumper fra spillet og snakkebobler står man fritt til å lage sin egen handling med karakterer og bilder fra spillet.

Annonse


Håpet til Sony og Paramount er at brukerne skal skape blest om deres produkter ved å legge ut sine tegneserier, for eksempel på nettstedet Comic Book Society.

Kan kjøpes

Comic Book Creator er også tilgjengelig for nedlasting til en pris på 30 dollar, ca. 200 kr. Da er ikke brukeren begrenset av tilknytninger til en bestemt utgiver av film, spill eller musikk.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse