Sony Alpha

Annonse


Her er Sonys digitale speilrefleks

Sony AlphaHelt siden det ble kjent av Sony tok over Konica Minoltas speilrefleksdivisjon, har bransjen ventet på et digitalt speilreflekskamera fra selskapet som ga oss CyberShot.

Lei av kompaktkameraer

Det siste året har markedstrenden vist at fotoentusiaster er i ferd med å gå lei av kompaktkameraer. Salget av disse faller, mens flere og flere søker seg mot speilrefleks.

Nå kan norske fotoentusiaster med skapet fullt av Konica Minolta-optikk glede seg: Sony slipper Alpha med 10.2 megapiksler og 19 forskjellige Sony-objektiver, i tillegg til at huset er kompatibelt med de fleste Konica Minolta Maxxum-objektiver.

Teknologi skal gi optimale bilder

Sony Alpha vil også komme med billedoptimerende teknologi integrert i maskinvaren. Deres nye Bionz billedprosessor og Dynamic Range Optimizer skal sørge for optimal billedkvalitet, både når det gjelder farge, kontrast og stabilitet.

Annonse


Prisen i Norge er foreløpig ikke fastsatt. I USA vil kamerahuset og ett objektiv ligge på ca. 1000 dollar, eller 6000 kr. Kjøpelystne norske fotoentusiaster må regne med å legge på 10-25 prosent på denne prisen.

Kilde:
Sony

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse