xbl_dash_update-400

Annonse


360-oppdatering ute nå

Vi sitter riktignok på kontoret akkurat nå, så vi får ikke installert oppdateringen før vi kommer oss hjem og skrur på 360en. Men i følge det store internettet er den første store oppdateringen til 360 blitt lagt ut på Live for få timer siden, og 360er rundt om i verden oppdateres automatisk med en gang man logger seg inn på Live-tjenesten.

Oppdateringen skal være liten størrelsesmessig, og tar visst kun et par minutter å laste ned på en akseptabel linje, og dette medregner de tusener av brukere som sikkert logger seg på i dette øyeblikket.

Masse nytt

Oppdateringen inkluderer 125 nyheter, fra nye funksjoner til mindre bugfikser. Først og fremst har vi muligheten til å laste ned innhold fra Live Markedplace i bakgrunnen, og køe opptil seks nedlastninger.

xbl_dash_update-400

Annonse


Marketplace-menyene blir også ryddet opp i, musikkavspilleren er fikset til å fungere bedre ved bytte av spill, du kan spole gjennom filmklipp lastet ned fra Marketplace, DVD-filmer kan bokmerkes, og kvaliteten på DVD-avspillingen skal visst være bedre når man bruker VGA-kabel (denne er vi spent på).

I tillegg klargjøres det for støtte av 360-kameraet som kommer til høsten, og en lang rekke mindre funksjoner og forbedringer er også inkludert. Vi har tidligere skrevet mer omfattende om nyhetene her.

Oppdateringen kan lastes ned av alle 360-brukere, uansett om de har Core- eller Premium-maskin og Silver- eller Gold-abonnement.

Og nå, Microsoft, vennligst gi oss Street Fighter II og Lumines Live på Arcade. Takk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse