alienware laptop

Annonse


Verdens råeste laptop

alienware laptopGamere som ønsker seg bærbart har lenge blitt avspist med langt dårlige grafikkløsninger enn de som velger stasjonære spill-PC-er.

HD-grafikk til bærbare PC-er

Grafikkortprodusenten NVidia har villet bøte på dette. I mars annonserte derfor selskapet sin nye SLI-teknologi som gjør det mulig å kjøre doble grafikkprosessorer også på bærbare PC-er.

NVidias dual SLI-teknologi betyr at en laptop med NVidia nForce hovedkort kan utstyres med to GeForce Go 7800-kort. Det gir en grafikkprosessor med 512 MB minne, og skal gjøre brukeren i stand til å kjøre svært høye oppløsninger.

Slår ikke stasjonært

Velger du bærbar, kommer du likevel ikke i nærheten av NVidias mest ekstreme ytelse, NVidia Quad SLI, som bare fås i ferdigbygde stasjonære PC-er.

Annonse


Alienware hevder nå at de er de første i verden til å slippe en 17-tommers gamer-laptop med NVidias dual SLI-teknologi. I tillegg har verstingen en AMD Turion 64 ML-44-prosessor, 2GB minne og opptil 120 GB harddisk.

Ikke billig

Veiledende pris for monsteret starter på 2000 dollar, eller ca. 13 000 kr. Skal du ha noen av de råere spesifikasjonene, kommer du imidlertid fort opp i nesten det dobbelte.

Kilder:
Hot Hardware<7a>
Alienware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse