Razr V3i

Annonse


Mote fra Motorola

Razr V3iDesignerne fra D&G-bidrar stort sett med logoen sin. Både inngravert i gull på selve mobilen, og som påheng på en stropp. Ellers er telefonen til forveksling lik den vanlige Razr modellen.

Det skal imidlertid nevnes at gull er sexy, og mobilen ganske sikkert glinser til seg oppmerksomhet om den slenges på et kafébord.

Moteriktige ringetoner

I tillegg skryter Motorola av spesialdesignede ringetoner, skjermsparere, bakgrunner og animasjoner. Det går også an å kjøpe tilleggsutstyr som et blåtann-headset i gull og høretelefoner med volumjustering i gull på ledningen.

Når det gjelder det tekniske, så er spesifikasjonene helt like som for Razr V3i, noe som blant annet innebærer et kamera med 1.3 megapiksler, opptaks- og avspillingsmuligheter for video og Itunes-software.

Annonse


Bygger videre

Med den nye mobilen plukker selskapene opp tråden etter sitt tidligere samarbeid. Det munnet ut i D&G V3i i gull som ble lansert i desember i fjor. Denne modellen kom ut i et begrenset antall på bare 1000 modeller.

Nå satses det satses det større. Det nye Razr V3i skal ut i storproduksjon, og lanseres over hele verden. Både hos mobilforhandlere og i Dolce&Gabbana-butikker.

Telefonen skulle vært ute i butikkene fra 1. juni, men det meldes om forsinkelser i leveransene. Prisen er ennå ikke kjent.

Tidligere har både Ericsson og Nokia lansert egne luksusmobiler i i gull og det som glitrer.

Kilder:
Motorola
News.com
Comon.dk

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse