Her er Vista-prisene

Windows Vista

Windows VistaFlere kilder hevder i dag at prisen på toppversjonen av Windows Vista, Windows Vista Ultimate, vil ligge på 450 dollar, eller 2700 kroner. Denne versjonen vil inneholde absolutt all funksjonalitet i Windows Vista, blant annet hardwarekrypteringen BitLocker.

Office i Ultimate-versjon

Nå er det kjent at også Microsoft Office 2007 kommer til å komme i en Ultimate-utgave. Denne er for kunder som ikke gidder ta bryet med å velge hvilke Office-funksjoner de ønsker seg, men som vil ha alt tilgjengelig.

Office 2007 Ultimate vil ha en utsalgspris på 679 dollar, eller ca. 4100 kr. Da får kjøperen Word, Excel, Power Point og Outlook, i tillegg til Microsoft Publisher, OneNote, InfoPath, Access, og den nye Groove Collaboration-pakken.

Annonse

Billig for studenter

Office vil også komme i flere pakkeløsninger, fra Office Standard, som inneholder Word, Excel, Power Point og Outlook, til Office Professional, som også har Access og Publisher. Prisene vil variere fra 399 dollar (2400 kr) til 499 dollar (3000 kr) for nye lisenser, og fra 239 dollar (1500 kr) til 329 dollar (2000 kr) når man kjøper programvaren som en oppgradering.

I tillegg har Microsoft sydd sammen en hjemmeversjon der Outlook er erstattet med OneNote, beregnet på hjemmebrukere og studenter. Denne er tilgjengelig for alle for 149 dollar (900 kr).

Kilde:
BetaNews
Engadget

Annonse
Annonse