MSN Kart med trafikkinfo

Microsoft Live Local

Microsoft Live LocalDette viste den siste betaversjonen av karttjenesten, som ble sluppet på tirsdag. Nå planlegger Microsoft i første omgang å utvide tilbudet til Storbritannia og deler av Kanada.

Forteller om ulykker

Microsoft sier at Windows Live Local vil ha opplysninger om trafikkflyt og eventuelle ulykker tilgjengelig for brukere som ønsker å planlegge sine kjøreruter.

Windows Live Local skal også gjøre det lettere å dele kart og informasjon. Blant annet skal en bruker kunne plotte inn alle sine favorittsteder innen et bestemt område, for så å kunne sende denne informasjonen via e-post, blogg eller Messenger.

Annonse

Kappløp om webtjenester

Karttjenesten skal også kunne synkroniseres med Microsoft Outlook, slik at kjøretid til avtaler blant annet kan legges inn i kalenderen.

Satsingen på Windows live er en del av Microsofts forsøk på å ta igjen forspranget til AOL, Google og Yahoo når det gjelder webtjenester som tiltrekker seg annonsører. Blant annet skal AOLs karttjeneste ha fått småbedrifter som aldri tidligere har annonsert, til å betale for å være synlige på nettet.

Kilde:
Reuters

Annonse
Annonse