Dell følger i Apples fotspor

Dell-butikk

Dell-butikkForrige uke åpnet Apple flaggskipbutikk Cube på Times Square i New York til stor fanfare med et enormt kjendisoppbud. Dell har tro på at effekten ved slike butikker faktisk kan hjelpe selskapet videre.

Jobber med detaljene

Allikevel var det ikke noen suksess da Dell forsøkte dette sist. For tre år siden avsluttet selskapet et eksperiment med små utsalg i butikkjeden Sears. Selskapet har imidlertid fortsatt 161 små demokiosker i kjøpesentre over hele USA.

Nå er det imidlertid snakk om å åpne to langt større butikker som skal være en del av et pilotprosjekt der de skal vise frem flere nye produkter til kundene sine. Allikevel er det meningen at man fortsatt er nødt til å handle maskinvaren på nettet.

Annonse

Butikkene skal imidlertid tilby en rekke forskjellige Dell-tjenester, som blant annet hjemmeinstallasjon. Det er imidlertid en rekke detaljer som må på plass før butikkene i Palisades Center (New York) og NorthPark Center (Dallas) kan åpnes.

Kilder:
Engadget
AppleInsider

Annonse
Annonse