Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dell følger i Apples fotspor

PC-produsenten Dell gjør et nytt forsøk på egne butikker et par år etter sist fadese. Nå åpner giganten to flaggskipbutikker i USA.

Dell-butikk
Forrige uke åpnet Apple flaggskipbutikk Cube på Times Square i New York til stor fanfare med et enormt kjendisoppbud. Dell har tro på at effekten ved slike butikker faktisk kan hjelpe selskapet videre.

Jobber med detaljene

Allikevel var det ikke noen suksess da Dell forsøkte dette sist. For tre år siden avsluttet selskapet et eksperiment med små utsalg i butikkjeden Sears. Selskapet har imidlertid fortsatt 161 små demokiosker i kjøpesentre over hele USA.

Nå er det imidlertid snakk om å åpne to langt større butikker som skal være en del av et pilotprosjekt der de skal vise frem flere nye produkter til kundene sine. Allikevel er det meningen at man fortsatt er nødt til å handle maskinvaren på nettet.

Butikkene skal imidlertid tilby en rekke forskjellige Dell-tjenester, som blant annet hjemmeinstallasjon. Det er imidlertid en rekke detaljer som må på plass før butikkene i Palisades Center (New York) og NorthPark Center (Dallas) kan åpnes.

Kilder:
Engadget
AppleInsider

Stikkord: Maskinvare, pc