lordi

Annonse


WoW bak monster-seier i Grand Prix

lordiEtter at de mindre pene monstrene fra det finske tungrockbandet Lordi slo alle de forhåndstippede favorittene og vant Eurovision Song Contest, eller Melodi Grand Prix som den er bedre kjent som her hjemme, har spekulasjonene gått høyt.

Utklasset favorittene

For hvordan kan det ha seg at styggingene fra Finland feier gulvet med svenskenes egen Carola, Bergens egen sangfugl og russiske og bosniske smukkaser?

Skal man tro spekulasjonene, er svaret å finne på nettet, nærmere bestemt hos de seks millioner orke-elskende World of Warcraft-spillerne i verden.

Kledd ut som orker og troll

I dagene før Grand prix-finalen skal WoW-spillere ha oppfordret hverandre til å stemme på Lordi. Flere danske IT- og internett-eksperter er ikke i tvil om at dette kan være årsaken til overraskelses-seieren, da WoW-spillerne så ut til å sette stor pris på bandets orke- og troll-kostymer, som fremstår som tatt ut av spillet.

Annonse


En talsmann fra Danmarks radio er noe mer edruelig i sine kommentarer, og påpeker at Lordi rett og slett kan ha dratt mye stemmer fordi de skilte seg ut og representerte noe annet.

World of Warcraft

Berlingske Tidende

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse