Hopp til navigasjon Hopp til innhold

DS Lite klar for Norge

Den lekre, redesignede versjonen av Nintendo DS-maskinen har endelig fått norsk lanseringsdato. Sjekk når du kan få kjøpt herligheten!

Vi har siklet på Nintendo DS Lite i månedsvis nå. Den kjedelige, grå utgaven av konsollen får jevnlig spilletid hos oss, men hele tiden tenker vi på hvor herlig spillene kommer til å se ut på de mye mer lyssterke skjermene, omringet av lekker, hvit plast.

Men nå er ventetiden over: DS Lite kommer offisielt til norske butikker den 23. juni. I utgangspunktet vil den være tilgjengelig i to farger, sort og hvit.

Veiledende pris ligger på 1.499 kroner, men vil selvsagt variere fra butikk til butikk. En vanlig DS-maskin koster i dag ca. 1.299 kroner.

Ikke bare kosmetisk

Hvis du har glemt – DS Lite er en penere og lettere utgave av DS, som også har fått mye bedre skjermer, en reposisjonert mikrofon og en større stylus.

I løpet av juni kommer det også en rekke nye titler til DS, og de som er definitivt verdt å trekke frem er Brain Training, som lar deg utføre hjernegymnastikk i noen minutter hver dag, samt New Super Mario Bros, som nesten ikke behøver introduksjon.

Vi kommer tilbake med mer om DS Lite snart. Sjekk imidlertid våre førsteinntrykk av maskinen her.