Xbox 360 hacket

360hack

360hackDet er gått en stund siden ITavisen først kunne fortelle at noen hadde brutt sikkerhetssperren på Xbox 360 slik at det lot seg gjøre å kjøre backup-kopier av spill. Den gang var imidlertid løsningen ikke offentlig tilgjengelig.

Ikke risikofritt

Nå er den sluppet, og hvem som helst kan prøve seg. Det advares imidlertid om at dette på ingen måte er risikofritt. En ukyndig kan fort ødelegge sin Xbox 360, i tillegg til at garantien selvfølgelig blir ugyldig. Bakmennene tror også Microsoft vil få en metode til å spore denne hacken via Xbox Live om ikke lenge.

Hacken fungerer bare med Xbox-konsoller som har DVD-drev fra Toshiba-Samsung. Det er heller ingen ukomplisert prosess å få gjennomført selve hacket. Her kan du lese mer om den prosessen du må gjennom for å kunne kjøre homebrew på 360. Lett eller vanskelig? Døm selv!

Annonse

Annonse
Annonse