Accenture tjukkas speil

Annonse


Speil spår tjukkas-faktor

Accenture tjukkas speil– Lille speil på veggen her, hvem er tjukkest i landet her?

Accenture er mest kjent for sine IT-konsulenter. Det færre vet er at selskapet har en forskningsavdeling i Frankrike som har utviklet et speil som kan spå din fysiske framtid.

Passer på hva du spiser

Selve speilet er basert på et vanlig baderomsspeil, og fungerer ved at en rekke kameraer og sensorer overvåker deg rundt i hjemmet. Dersom du bare spiser søppelmat og ligger på sofaen, vil speilet så vise deg hvordan du vil se ut om et halvt år dersom du følger denne dietten.

Speilet blir kalt «Det overtalende speil», og ideen er at det skal hjelpe folk å leve et sunnere liv. Det vil straffe de som lever usunt, og belønne de som lever sunt. Etter hvert skal speilet oppgraderes til å vurdere alkoholforbruk, røykevaner og narkotikabruk.

Sydney Morning Herald

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse