Sony Ericssons store sommerslipp

Sony Ericsson sommerlansering '06

Sony Ericsson sommerlansering '06For da Sony Ericsson samlet pressen til visning i Oslo på torsdag tok de stort sett med seg det meste av det de hadde presentert det siste halvåret og da snakker vi mye spennende. På messer som 3GSM World Congress og CeBIT har nemlig mobilselskapet sluppet et tosifret antall mobiler, for ikke å snakke om de fire nye modellene som ble lansert i går.

Fire nye mobiler

Sony Ericsson dro nemlig frem to nye foldemobiler og to nye Walkman-mobiler fra ermet på torsdag. Z550 er en foldemobil beregnet for de store massene, med 1,3 megapiksel kamera og en rimelig pris. Z710 på sin side er en foldemobil for den maskuline business-brukeren, med EDGE, godt kamera og et kult design.

På Walkman-siden kom selskapet med W710, som er en Walkman-versjon av nevnte Z710, men med et sporty design. Denne skal også ha bevegelsessensor som kan vite hvor langt har gått eller løpt. Flaggskipet er W850, som er selskapets første skyvemobil. Denne modellen kommer med 1 GB minne og en ny og forbedret versjon av Walkman-spilleren, som blant annet åpner for direkte nedlasting av musikk.

Annonse

Spennende høst

I tillegg kom selskapet med tre nye hodetelefoner, hvor to vil følge med i pakken på to av de nye telefonene som ble annonsert. Videre kom det to ladere til Sony Ericsson-mobiler, en liten til å reise med og en som man faktisk også kan koble på ekstrautstyr på. For Walkman-mobilen Z710 har de også kommet med Active Clip som gjør at mobilen kan festes til armen i treningsøyemed.

Sony Ericsson har mye spennende å by på og nå som de lover å ha fått orden på logistikken sin kan det se ut til at det kommer nok mobiler i butikkene også. Det ser uansett ut til å bli en spennende høst for de som har lyst på en Sony Ericsson-mobil.

Du kan finne hele artikkelen om sommerslippet til Sony Ericsson på DinSide

Annonse
Annonse