Annonse


Utsetter dyrere fremtidstastatur

For den første versjonen av fremtidstastaturet Optimus var ment å bli sendt ut den 15. mai, en dato som nå er utsatt til 15. august. Firmaet skylder på at flere tillegg og forbedringer har ført til en lengre produksjonstid.

Setter opp prisen

mini three-tastaturet, med tre LCD-taster, er også blitt hakket dyrere siden sist. Prisen er nemlig satt opp fra 100 dollar (613 kroner) til omtrent 120 dollar (735 kroner) for de som forhåndsbestiller. Designstudioet regner imidlertid med at prisen når tastaturet er sluppet vil ende på 160 dollar (980 kroner).

Tastaturet kan vise frem forskjellige bilder ut fra hvilken applikasjon som er åpen og ser både nyttig og stilig ut. Vi får håpe at produksjonen nå går som planlagt og at tastaturet ramler ned på datapulter i store deler av verden 15. august.

Kilder:
Art.Lebedev Studio
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse