Annonse


Lag din egen Google Maps-tjeneste

Google har nemlig laget et JAVA-verktøy som tar seg av flere av de problematiske elementene ved AJAX-utvikling. Deriblant det som har vært et problem for webutviklere i alle år, nemlig at forskjellige nettlesere krever forskjellig kode.

Gratis kodehjelp

AJAX-teknologien er en kombinasjon av JavaScript, XML og HTML som gir langt mer dynamiske webapplikasjoner enn vi er vant til fra tidligere og har ført til en stor utviklingsbølge det siste året.

Google Web Toolkit skal fungere med alle utviklingsverktøy i Java. Verktøyet åpner for at man kan lage små kodesnutter som kan gjenbrukes og sendes til andre utviklere. Det hjelper også til med å fikse AJAX-problemet med Back-knappen i nettleseren.

Google Web Toolkit er i god Google-ånd helt gratis og lager kode som støtter nettleserne Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Safari og Opera.

Kilder:
Google Code
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse