Windows Media Player 11 URGE

Annonse


Nå skal Microsoft ta iTunes

URGEMicrosoft har skjønt at det er viktig med en samlet struktur for å ta store andeler i det attraktive musikkmarkedet. Derfor kommer de denne uken med Media Player 11 og en ny MP3-spiller. Samtidig skal de kjøre hissig markedsføring for musikkbutikken URGE som selskapet nå lanserer, i samarbeid med MTV.

Fullstendig økosystem

For et halvt år siden ble URGE presentert som det første reelle alternativet til iTunes og på onsdag lanseres endelig tjenesten. URGE vil ha to millioner sanger tilgjengelig og vil tilby månedsabonnement til 9,99 dollar (61 kroner) og 14,99 dollar (92 kroner) som skal fungere på alle PlayForSure DRM-spillere.

Allikevel har Microsoft skjønt at mye av Apples suksess har å gjøre med et fullstendig økosystem, med musikksalg, programvare og MP3-spiller. Derfor har selskapet utviklet MP3-spilleren Clix i samarbeid med iRiver.

Bedre enn iTunes

Selskapet håper også at Windows Media Player 11 kan få litt av den suksessen som iTunes har fått. Programmet vil komme med tett integrasjon mot butikken URGE og det vil være langt enklere å overføre musikk til aktuelle MP3-spillere.

Annonse


Windows Media Player 11 URGE

Flere som har testet det nye programmet hevder det er langt bedre enn både eldre Media Player-versjoner og iTunes. Tjenesten, spilleren og programvaren skal slippes i USA på Norges nasjonaldag, men det er ikke kjent når dette vil komme hit til landet.

Kilde:
BetaNews
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse