Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Taxisjåfør ble IT-ekspert

BBC ville gjerne intervjue Newswireless-redaktør Guy Kewney om utfallet i Apple vs. Apple-rettsaken. I stedet havnet en ukjent taxisjåfør i studio.

London_cab
Anledningen til blemmen var at redaktøren for nettstedet Newswireless.net var invitert til BBC-studio for å uttale seg om utfallet i rettsaken mellom Mac-Apple og Beatles-Apple.

– Kom som en overraskelse

På ett eller annet tidspunkt må det ha gått litt fort i svingene, for BBC-folkene klarte i stedet å dra en taxisjåfør som var innom for å søke jobb i BBC inn i studio. Taxisjåføren het Guy Koma, og det identiske fornavnet kan ha ført til forvekslingen.

– Ja, det overrasket meg at denne dommen kom på meg. Når jeg kom, sa de noe helt annet, derfor kom dette helt uventet, sa den ukjente taxisjåføren etterpå.

Ekte redaktør rasende

Den ekte Kewney skal ha blitt rasende da han ankom settet og oppdaget hva som var i ferd med å skje. BBC har beklaget det inntrufne.

Du kan se BBC-intervjuet med taxisjåføren HER og et intervju foretatt i etterkant av hendelsen HER (krever Real Player). Og HER kan du se hvordan taxisjåføren og redaktøren til slutt skværet opp.

Kilde:
BoingBoing

Annonse
Stikkord: internett