Hopp til navigasjon Hopp til innhold
hd-dvd-spiller

Xbox Live overalt

E306: Ny maskinvare og nye spilltjenester fra Microsoft utvider mulighetene. Nå kan du ta med Live-kontoen din i lomma.

Det var ikke bare spill Microsofts pressekonferanse handlet om på tirsdag. Den mye omtalte eksterne HD-DVD-spilleren ble vist frem, og den er en pen boks som plugges inn via USB. Designen er ikke ulik selve 360-konsollen, og den kommer i salg utover høsten.

hd-dvd-spiller

Et egenprodusert ratt til 360 er også noe vi ser frem til, og det vil lanseres til høsten sammen med Forza Motorsport 2. Rattet vil være trådløst, og det støtter Force Feedback.

På programvaresiden vil Xbox Live få en rekke utvidelser som kommer til å henge sammen med Vista-operativsystemet. Live Anywhere er teknologien som gjør det mulig. På datamaskiner som kjører Vista vil vi kunne få full oversikt over Xbox Live-kontoen vår, venner og andre detaljer. Invitasjoner til spill vil kunne sendes tvers gjennom plattformer – Xbox 360, PC og ikke minst Windows Mobile-mobiltelefoner. I fremtiden vil det også være mulig å laste ned tilleggsinnhold til spill på for eksempel telefonen, og få tilgang til det på 360.

live-og-vista-400

Noen spill, som for eksempel det kommende Shadowrun, vil kunne elegant spilles mot hverandre av både 360- og PC-spillere. Live Arcade-spill (med Zuma som eksempel) vil du kunne starte på mobiltelefonen og fortsette på 360-konsollen.

Det høres absolutt spennende ut, og vi gleder oss til å høre mer.

Annonse