WoW blir film

World of Warcraft

World of WarcraftDet svært populære dataspillet World of Warcraft gjør som andre dataspill har gjort med vekslende hell, og går til filmen. Med seg har de produksjonsselskapet Legendary Pictures, en del av Warner Bros. som blant annet står bak storfilmen Batman Begins.

Kan gå fryktelig galt

World of Warcraft har blitt enormt populært, og seks millioner mennesker spiller i dag spillet på nett. Det er tidligere gitt ut romaner basert på innholdet i spillet, og Blizzard mener film nå er den naturlige veien å gå.

Med kalkuner som Doom og ikke-fullt-så-illle-men-ikke-akkurat-noen-højdare-filmer som Tomb Raider friskt i minne, vil nok mange Warcraft-fans grøsse ved tanken på at deres virtuelle fantasiverden skal festes til filmduken. At filmen ikke vil bli billig, sier seg nesten selv. Bare kostymebudsjettet vil antagelig tilsvare noen år med samlet norsk spillefilmproduksjon.

Annonse

Få detaljer foreløpig

Hittil blir imidlertid alt bare spekulasjoner. Blizzard og Legendary Pictures lover imidlertid at de vil komme tilbake med mer informasjon om skuespillere, regissør og slippdato i månedene som kommer.

Kilde:
Blizzard

Annonse
Annonse