24 og Prison Break på iTunes

I etterkant av at TV-kanalen Fox bestemte seg for å legge ut sine mest populære programmer for nedlasting på nett har de ikke overraskende inngått en avtale med Apple. Denne betyr at blant annet at nye episoder av de populære seriene 24 og Prison Break vil kunne kjøpes via iTunes Music Store.

16 nye programmer

I tillegg til disse to vil Fox også legge ut de nye seriene Stacked og Unan1mous. Fox er den siste av de fire store TV-kanalene i USA som legger ut sine programmer på iTunes. ABC, CBS og NBC har allerede begynt å selge TV-program til 1,99 dollar (12 kroner) per nedlasting.

Fox vil også gjøre gamle klassikere som Buffy the Vampire Slayer og Lost in Space tilgjengelig. Fra FX kommer programmene The Shield, Black. White., Its Always Sunny in Philadelphia og 30 Days. Totalen ender på 16 nye programmer på iTunes når man regner med programmer fra Fox-kanalene Speed og Fuel.

Annonse

Selger basketball

Samtidig er det klart at årets NBA-sluttspill også skal gjøres tilgjengelig via iTunes Music Store. Her skal man kunne velge å følge sitt lag eller bare selve finalen. Man kan også velge seg ut enkeltkamper eller å se TNT-showet Inside the NBA.

Nå er bare spørsmålet om når iTunes her til lands skal få ut fingeren. Vi venter i spenning på muligheten til å laste ned video, og selv om rettighetsproblematikk setter stopp for amerikanske TV-show, bør de snart tilby nedlasting av norske TV-programmer.

Kilde:
BetaNews
AppleInsider

Annonse
Annonse