Store problemer i Warcraft

World of Warcraft heks

World of Warcraft heksWorld of Warcraft er blitt usannsynlig populært etter lanseringen i 2004. Blizzard, selskapet bak spillet, hevder nå at de har seks millioner registrerte spillere. Nå opplever brukerne problemer som følge av den eventyrlige veksten.

Store problemer for brukerne

Stadig flere WoW-spillere rapporterer om forsinkelser i spillet, interaktivitet som forsvinner, problemer med pålogging og at de blir kastet ut av spillet i svært viktige faser.

Blant annet har flere laug hatt problemer når de har forsøkt å logge seg på samtidig for sammen å avansere forbi nøkkelstadier i spillet. Også spillere som har satt opp egne LAN-sessions har rapportert om store problemer.

Annonse

Blizzard lover bedring

Det rapporteres av login-problemene er spesielt ille for spillere som har kommet langt i spillet og besitter komplekse karakterer. Ofte opplever også spillere at interaktivt innhold, som krigsbytte, forsvinner eller helbredende besvergelser blir forsinket, eller at de rett og slett blir kastet ut av spillet.

Som svar på klagene har Blizzard lovet å opprette flere servere for å betjene brukere i USA og Europa. Selskapet skal også oppgradere program- og maskinvare i den eksisterende serverparken.

Eliteservice for betaling

Blizzard lover også forbedringer i login-rutinene, og innrømmer at de ikke er fornøyd med spillets ytelse i dagens situasjon. Ifølge Blizzard vil de også åpne opp for at laug, mot å betale, kan logge seg på samme server dersom de vil spille sammen.

Kilde:
BBC

Annonse
Annonse