Messenger Live for alle

Windows Live Messenger Beta

Windows Live Messenger BetaBeta-brukere av Windows Live er nå blitt oppdatert til den siste versjonen, som blant annet inkluderer IP-telefoni. Windows Live Call gjør det mulig å ringe opp vanlige telefoner fra Messenger-klienten, og er foreløpig tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Belgia, Finland, Irland, Italia, Nederland og Østerrike.

Del filer og kontakter

Hittil har betautgaven kun vært tilgjengelig for betatestere, selv om nordmenn fritt har kunnet laste ned denne i flere måneder allerede. Nå kan imidlertid alle laste ned siste versjon her.

I tillegg til telefonsamtaler støtter Messenger Live videosamtaler, Windows Live Contacts og delte kontakter. Den gjør det også langt enklere å dele filer mellom brukerne. Du velger i utgangspunktet selv hvilke filer du vil legge åpent tilgjengelig for den enkelte kontakten. Dette gjør det blant annet svært enkelt for kolleger å dele dokumenter.

Annonse

Ikke for alle likevel

Når vi skriver at Messenger Live er tilgjengelig for alle, er dette selvfølgelig en sannhet med modifikasjoner. Microsoft favoriserer brukere av egen programvare, så Opera-, Firefox- og Linux-brukere er foreløpig utestengt.

Kilder:
Microsoft
Digi.no
The Inquirer

Annonse
Annonse