– Fant UFO på NASA-server

McKinnon, som i hacker-kretser er kjent under navnet Solo, er begjært utlevert til USA. Der risikerer han 60 års fengsel og 12 millioner kroner i bot for sine nettaktiviteter i tidsrommet februar 2001 og mars 2002. Han har allerede fått forbud mot å bruke Internett av britiske myndigheter. I tillegg har han meldeplikt, men har ikke fått noen straff ut over dette.

– Enkelt med Windows

Onsdag denne uka skal han nok en gang for retten i hjemlandet. Denne gangen gjelder det utlevering til USA. Hans advokater vil ha forsikringer om at han ikke blir sendt til Guantanamo-fengselet på Cuba, der USA oppbevarer sine terrormistenkte uten lov og dom.

Etter at den britiske spesialenheten for datakriminalitet arresterte ham i 2002, har McKinnon hele tiden hevdet at det han gjorde både var enkelt og uskyldig. Og at han var i stand til å bryte seg inn fordi amerikanerne brukte Windows på servere med sensitiv, militær informasjon.

Annonse

UFO-bilde

Blant de offentlige organene i USA McKinnon «besøkte» var romfartsorganisasjonen NASA, marinen, flyvåpenet og forsvarsdepartementet.

Han har tidligere sagt at han var på jakt etter UFO-informasjon. Nå bekrefter han at han fant den. I et eksklusivt intervju med BBC sier McKinnon at han fant et bilde av en UFO på NASAs maskin.

– Det som kom opp på skjermen var fantastisk. Det var høydepunktet i alle mine forsøk. Det var et bilde av noe som absolutt ikke var laget av mennesker.

Sigar-formet

McKinnon forklarer at objektet på bildet så ut som en satellitt. Den var sigar-formet, og under den kunne man se jordens overflate.

McKinnon mener at fartøyet er erobret av det amerikanske militæret og at NASA har greid å dekonstruere det slik at teknologien kan brukes i militære operasjoner seinere.

Han er imidlertid ikke 100 % sikker på om det dreier seg om et konstruert bilde, utført av en dyktig kunstner. På spørsmål om han har en kopi, svarer han at programmet han brukte – en java-framviser – ikke hadde mulighet til å lagre bilder.

Kilder:
BBC
Wikipedia

Annonse
Annonse