Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony utsetter Blu-ray-filmer

Sony utsetter nå lanseringen av filmer på det nye Blu-ray-formatet med en hel måned. Nå kommer filmene samtidig med den første spilleren.

Kampen om det nye DVD-formatet hardner til. HD DVD har vært på markedet i noen uker nå og vi venter fremdeles på at Blu-ray skal dukke opp. Beklageligvis for sistnevnte er slippet fremdeles et par måneder unna, spesielt nå som Sony har utsatt lanseringen av filmene.

Filmene er klare

For selskapet kunne i går fortelle at de ikke vil slippe Blu-ray-filmene de har planlagt før 20. juni i år. Dette er en hel måned senere enn ventet, etter at filmene først skulle dukke opp den 23. mai i år.

Sony har for så vidt filmene klare til slutten av mai, men press fra en rekke partnere har ført til at de ikke vil slippe disse før Samsungs Blu-ray-spiller er ventet på markedet. Denne har på sin side også blitt utsatt og skal nå komme 25. juni.

Filmene som skal lanseres den 20. juni i år er Underworld Evolution, 50 First Dates, The Fifth Element, Hitch, House of Flying Daggers, A Knight?s Tale, The Last Waltz, Resident Evil Apocalypse og XXX.

Kilde:
BetaNews

Annonse
Stikkord: lydogbilde