Trøbbel for MacBook Pro

MacBook 17-tommer

MacBook 17-tommerDersom du har en MacBook Pro med serienummer opptil W8608 er det mulig at du har opplevd at batteriet plutselig kutter strømmen til maskinen, ikke oppgir status eller ikke reagerer på hurtiglading.

Stille tilbakekalling

Nå gjør Apple en såkalt stille tilbakekalling av batteriene. Det betyr at MacBook Pro-eiere som oppdager dette problemet vil få nytt batteri eller ny maskin dersom de kontakter Apple.

Samtidig vurderer en gruppe MacBook Pro-eiere å saksøke Apple fordi de mener selskapet har gjort for lite for å ta tak i støyproblemene knyttet til MacBook Pro. Når de først er i gang, vil de også ta opp problemene maskinen har hatt med overoppheting.

Annonse

– Ikke ondskapsfullt

Gruppen sier at det ikke ligger noe ondskapsfullt bak søksmålet, men at man ønsker å tvinge Apple til å opprettholde den høye kvaliteten selskapet alltid har levert. Det antas at årsaken til støyproblemene, som ikke oppleves av alle, er maskinens strømsparings- eller kjølesystem.

Kilder:
Engadget
Gizmodo
Reg Hardware

Annonse
Annonse