Gates: – Vi skal holde Google i øra

MS billgates MSN

MS billgates MSNNå skal Microsoft for alvor ta opp konkurransen med Google på søk og annonser. I den forbindelse talte Bill Gates til en gruppe av MSNs største annonsører i selskapets hovedkvarter. Gates innrømmet også at Microsoft kan ha gjort noen feilgrep, spesielt med tanke på valg av personer til å lede nøkkelsatsinger.

– Vi skal være bedre

– Google har gjort en flott jobb med søk og annonser, sa Gates til de fremmøtte, men understreket at han fortsatt syns nettsøk ligner alt for mye på skattejakt, i at du aldri vet hva du finner.

– Vi skal holde Google på tå hev ved å være bedre enn dem på mange områder, sa Gates ifølge News.com

Annonse

MSN blir Friendster

Microsoft offentliggjorde også at selskapet vil investere to milliarder dollar (13.5 milliarder kr) mer enn forventet, hovedsakelig i MSN og Windows Live. I Australia er MSN allerede inne i en prøveperiode der brukerne kan velge å dele sine kontaktlister med de andre på lista, slik at det blir et sosialt nettverk på linje med Friendster eller Underskog.

Selskapet vil også øke andelen eksklusivt innhold på MSN. Blant annet skal Microsoft støtte nye nettbaserte produksjoner fra Reveille, selskapet bak The Office og The Biggest Loser.

Kilde:
News.com

Annonse
Annonse