Er dette Nokias nye supermobil?

Nokia N83?

Nokia N83?Flere nettsteder skal i det siste ha fått informasjon som tyder på at Nokia har en mobiltelefon med fem megapiksel kamera på trappene. Nå har det dukket opp mer informasjon om denne modellen, som skal gå under navnet N83.

Mye snacks

3G-telefonen N83 skal ha to kameraer innebygd ? ett for videotelefoni og ett til å ta bilder med. Sistnevnte skal ha Carl Zeiss-optikk med en oppløsning på fem megapiksler. Det er selvsagt også snakk om autofokus på denne modellen.

For å lagre bildene skal Nokia utstyre denne mobiltelefonen med en fire gigabyte harddisk, lik den som sitter i musikkmobilen N91. Allikevel skal den ha støtte for minnekort (microSD).

Annonse

Nokia N83?

Kommer i 2007?

N83 skal også kunne brukes som musikkmobil, med egen inngang for vanlige hodetelefoner. Dette står i sterk kontrast til de fleste andre mobiler, som krever adapter. Skyvemobilen skal også ha støtte for WiFi og IP-telefoni.

Selvsagt er dette for øyeblikket bare rykter og noe man skal ta med en klype salt. Dersom dette imidlertid stemmer skal man være nødt til å vente til begynnelsen av 2007 før man kan forvente å se denne i butikken.

Kilde:
Mobil

Annonse
Annonse