Ny versjon av Skype

Skype er nærmest synonymt med såkalt IP-telefoni – gratis telefonsamtaler via Internett.

Enklere registrering

Nå har de pusset opp PC-programvaren sin betydelig. I følge selskapet selv er det nå langt enklere å registrere seg første gang. Og for de som allerede er inne, er oppringing til tradisjonelle telefonnumre enklere enn før.

Tekstmeldinger (SMS) er nå en integrert del av programmet. Lyden er kraftig forbedret på telefonkonferanser der inntil 10 deltakere nå kan være med. Skype 2.5 kan i tillegg hente kontakter fra Microsoft Outlook og dele dem med andre.

Annonse

Lyttet til brukerne

– I den siste versjonen av Skypes prisbelønte programvare har vi lyttet til våre brukere og gjort det enklere enn noensinne for grupper av mennesker å ringe hverandre og å holde kontakten gratis, sier administrerende direktør Niklas Zennström i Skype i en pressemelding.

Den nye betaversjonen kan lastes ned fra Skype.com

Annonse
Annonse