Baksnakket Xbox – fikk den gratis

Xbox 360

Xbox 360Chris Sarek var mannen som helt på egen hånd sørget for at verden fikk vite at Xbox 360 var full av bugs og slet med hetetokter. Nå har han fått en ny konsoll av Microsoft.

Microsofts største PR-mareritt

Szarek ble egenhendig Microsofts største PR-mareritt etter verdenslanseringen av den nye spillkonsollen før jul i fjor. På hjemmesider og i nettfora verden over delte han sine erfaringer med Xbox 360. De var ikke gode.

Ifølge Szarek var Xbox 360 full av bugs og hadde store problemer med overoppheting. Dette førte til at Microsoft ble nødt til å innrømme at de hadde problemer med den nye konsollen.

Annonse

Har drept tre konsoller

Szarek er nå på sin fjerde Xbox 360 og håper at ikke andre 360-kjøpere har hatt like store problemer som ham selv med å finne en som virker etter oppskriften.

Saken har vært nesten like ille for Microsoft som for Szarek. Hans omfattende aktivitet på nettet har gitt selskapet tonnevis med dårlig PR. Szarek har derfor opplevd å bli tatt på alvor av Microsoft, etter at de først avfeide ham som en ensom sutrekopp.

Oppringt av Xbox-sjef

Da Chris Szareks tredje Xbox 360 gikk dukken, sendte han sin klage som faks direkte til BIll Gates. Dette første til en telefon fra toppsjefen for Xbox-divisjonen, Peter Moore.

Nå har Szarek fått sin fjerde spillkonsoll, denne gang på Microsofts regning:
– Kundetilfredshet er vårt høyeste mål (…) Dette gir oss en unik sjanse til å vise dette, og vi er glad for å vite at Chris føler seg godt tatt vare på og vil fortsette å vøre en Xbox 360-fan, skriver Microsoft i en pressemelding.

Kilder:
Gizmodo
Mercury News

Annonse
Annonse