TEST: Samsung D820

For det er ingen tvil om at mobilselskapene i dag går over hverandre for å lansere tynnere og tynnere mobiler. Spesielt Motorola, Benq-Siemens og Samsung har slengt seg på denne bølgen.

D820 er en sprek skyvemobil laget på denne lesten og er en designmobil som med sin sorte farge bør passe for den maskuline delen av befolkningen. Vi har også stor sans for det vribare kameraet på denne modellen. En ting vi kunne ønsket oss med designet var at tastene var marginalt bedre. De er ikke dårlige, men noen få ganger kan de irritere (spesielt den øverste rekken taster).

Ingen tungvekter

Men dette er ingen teknologisk tungvekter, i likhet med de fleste andre syltynne mobiltelefoner. Den har basisfunksjonen, pluss nogo attåt. Blant det man kan skryte av er skjermen, som med sin kontrast og lysstyrke er noe av det lekreste vi har sett på en mobil. Vi liker også at det følger med en TV-kabel som gjør at vi enkelt kan se på bilder og videoklipp på TV-en.

Annonse

Kameraet på sin side er ingen vinner. Det har en middel oppløsning (1,3 megapiksler) og en relativt middels kvalitet. Ikke dårlig, men heller ikke noe å skryte av. Musikkfunksjonene kunne imidlertid vært veldig imponerende, med et par forbedringer. Den har god lyd, bra minne og en god spiller, men mangler radio, snarveisknapper og muligheten til egne hodetelefoner.

En middels telefon

Samsung D820 har heldigvis fått EDGE-støtte slik at man kan surfe relativt raskt på nettet og koble opp PC-en. 3G støttes på sin side ikke. Synkronisering fungerer godt med Samsung PC Studio 3.

Prisen ligger på rundt 3 000 kroner og gjør at det finnes bedre telefoner enn dette på markedet. For dette er en helt middels telefon, med et over middels utseende. Spørsmålet er om utseendet er verdt det.

Du kan finne en mer utfyllende test på DinSide

Annonse
Annonse