Sony PSP

Annonse


«Ny» PSP – helt gratis

Sony PSPDen nye programvaren gjør blant annet at du kan spille av podcast-sendinger med PSP. Sony bruker naturligvis ikke podcast-ordet, som jo er koblet til erkekonkurrenten Apple og deres iPod. Men det er det det dreier seg om.

Mer musikkstøtte

Via omveier har man kunnet spille ulike lydformater som MP3 og WMA på PSP. Men nå støtter Sony en rekke formater direkte: Både AAC, MP3 og AAC støttes nå direkte – i tillegg til Sonys eget ATRAC-format.

Musikkfiler kjøpt på iTunes eller MSN støttes imidlertid ikke. Av kjøpt nettmusikk er det kun den som er lastet ned fra Sonys egen nettbutikk Connect som fungerer.

TV hvor du vil

Endelig har PSP nå støtte for Sonys LocationFree TV – et system som gjør at du kan se direktesendt TV fra din TV hjemme via Internett. Du kan også spille av programmer du har tatt opp, og til og med programmere PSP-en til å ta opp fra TV.

Annonse


Denne tjenesten har eksistert en stund i USA og Japan, men kommer nå til Europa. Om Norge er med i denne omgang, er imidlertid noe uklart.

Kobles til bredbåndet

Systemet krever i tillegg til en PSP en egen basestasjon som foreløpig ikke er i salg her i landet. Denne basestasjonen kobles til bredbåndskontakten og TV–apparatet. Bildet og lyden vil så kunne overføres via Internett til din PSP.

Systemet ligner på SlingBox, som gjør at du kan ta med deg hjemme-TVen på mobilen over alt hvor du er.

Den nye programvaren kan lastes ned fra yourpsp.com .

KIlde:
yourpsp.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse