MI:3 Mission Impossible III

Annonse


Frykter pirater på Cruise-film

MI:3 Mission Impossible IIIMassive sikkerhetstiltak vil prege den første lukkede visningen av Tom Cruise-aktuelle filmen «Mission: Impossible III» når den holdes tre dager før den offisielle premieren. Sikkerhetstiltakene skal hindre ulovlig piratkopiering av filmen før den har premiere fredag 5. mai.

I Norge er det United International Pictures (UIP) som distribuerer filmen som har fått store presseoppslag i forkant av verdenspremieren. Produksjonen har premiere nesten samtidig over hele verden.

I Norge settes filmen opp i 80 saler over hele landet.

Metalldetektorer

UIP har invitert pressens anmeldere til å se filmen tirsdag 2. mai, tre dager før den offisielle premieren. I invitasjonen som ble sendt til norske redaksjoner tirsdag går det fram at produsentene legger opp til svært strenge sikkerhetstiltak.

Annonse


Filmselskapet anbefaler journalistene å la mobilen være hjemme dersom de ikke vil at den skal konfiskerer av Securitas-vakter for å bli levert tilbake etter filmen.

Det varsles også at vesker vil bli undersøkt og at de inviterte blir skannet med metalldetektor. Inne i kinosalen vil vakter med infrarøde briller følge publikum under visningen, heter det i presseinvitasjonen.

Frykter Internett

– Vi gjør dette for å hindre at noen skal kunne gjøre opptak av filmen og spre den på Internett før premieren. Selv om slike opptak ofte er veldig dårlige, blir de likevel lastet ned i massevis og det vil kunne ødelegge overraskelsen, sier presseansvarlig Beate Furmyr i UIP til NTB.

Hun sier også at de strenge sikkerhetstiltakene er diktert fra dem som har produsert filmen og at det blir stadig vanligere.

Også på den forrige Tom Cruise-filmen ? «War Of The Worlds» ? var det svært strenge sikkerhetstiltak rundt visningene før premieren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse