Nokia N73

Annonse


Nye N-mobiler fra Nokia

Nokia N73Nokia N72 er Nokias seneste forsøk på å lage en Walkman-dødare. Med FM-radio, MP3-spiller og 2 megapiksel kamera er det helt klart en konkurrent til SonyEricssons Walkman-modeller. Nokia N72 har egne knapper for musikk og billedvisning, samt foto- og lydredigeringsmuligheter.

Nokia N72 kommer i glinsende sort og rosa, med armbånd. Telefonen har ikke 3G, men støtter EDGE. Det er forventet at Nokia N72 vil være på markedet i juni 2006.

Lager egen kameramobil

Nokia N73 er den store kameramobilen. Med 3,2 megapiksler og optikk fra Carl Zeiss mener Nokia at denne har alt man kan ønske seg av et kamera. Telefonen kan vise slideshow og har støtte for å legge bildene direkte ut på Flickr, for den som kjenner behovet for å slippe løs fotobloggeren i seg. Med VGA-kamera på fronten har N73 også støtte for videotelefoni.

Automatisk lukker, avansert optikk og 3,2 megapikslers oppløsning gjør at Nokia lover at bildene vil holde ekte fotokvalitet opp til 20×25 cm. Nokia N73 kommer i tre forskjellige fargekombinasjoner, og du kan velge mellom EDGE/GSM eller 3G. Det er ventet at den kommer til Norge i juli.

Annonse


Ambisiøs videotelefon

Nokia N93 er for den utrettelige dokumentaristen. Nokia kaller telefonen den ultimate mobile enheten for spontane videoopptak. Med en «kompromissløs digital opptaker» med video i «tilnærmet DVD-kvalitet og 3x optisk zoom». I tillegg har telefonen et 3.2 megapiksel kamera.

Kameraet på Nokia N93 aktiveres ved at du vrir på skjermen når telefonen er åpen. Dermed fungerer hele skjermen i landskapsmodus som en søker. Nokia lover MPEG4 VGA videoinnspilling med 30 frames per sekund. Carl Zeiss-optikken skal forhindre risting .

Alle kommer til sommeren

Internminnet på telefonen er 50 MB. Ved hjelp av minnekort kan dette økes til 2GB. Nokia N93 kommer som 3G-telefon, og vil koste ca. 4400 kr uten subsidier når den kommer på markedet i juli.

Nokia N93

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse