Windows Live Mail Beta

Annonse


Windows Live på skolebenken

Windows Live Mail BetaWindows [email protected] er navnet på den nye tjenesten som gir studentene en e-postkonto og et brukergrensesnitt som minner om Hotmail. Man slipper imidlertid å bruke hotmail.com eller msn.com som adresse, side avtalen åpner for at man kan bruke domenenavnet til utdanningsinstitusjonen.

E-post uten reklame

72 universiteter over hele verden har signert avtaler med Microsoft om å bruke tjenesten og samtaler skal være pågående med nesten 200 andre utdanningsinstitusjoner. Windows [email protected] vil ikke vise reklame mens de går på skolen, men Microsoft har beholdt retten til å vise reklame når studentene har avlagt avsluttende eksamen.

Google har også levert en lignende tjeneste til San Jose City College i California. Microsoft hevder på sin side at deres tjeneste er langt bedre, siden den skal gi IT-administratorer langt bedre kontroll enn konkurrentens.

Microsoft tror at dersom de får kontakt med studentene så tidlig som mulig vil de bruke Windows Live hele livet. De regner med at det vil føre til at studentene lager seg en Messenger-konto, starter en blog og organiserer favorittene sine under denne kontoen.

Annonse


Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse