Annonse


– Dramatisk priskutt på Xbox 360

Nå nærmer det seg den store spillmessen E3 i Los Angeles og ryktene flyr om hva som skal vises frem. Mest interesse er det rundt Sony og Nintendo som forventes å vise mer fra spillkonsollene PS3 og Revolution. Men Microsoft skal visstnok ha et par ess i ermet.

633 kroner ned

For etter å ha fått sin spillkonsoll ute på markedet trenger selskapet et par gladnyheter for i det hele tatt å få noe oppmerksomhet der borte. Noe ryktene forteller at de har. Hva med en prisnedgang på 100 dollar (633 kroner) for Xbox 360 Premium?

Dette er i så tilfelle en nedgang på 25 prosent fra dagens pris på 399 dollar. Ser vi den samme prisnedgangen her til lands kan man vente at Premium-versjon vil ligge på rundt 2 500 kroner. Prisnedgangen for Core-versjonen skal ligge på 80 dollar er omtrent 27 prosent, noe som kan bety en norsk pris på rundt 1 900 kroner.

HD DVD til 1 000 kroner

Samtidig sier ryktene at Microsoft vil komme med en HD DVD-spiller som tilleggsutstyr til Xbox 360 i september i år. Prisen skal ligge på 100 dollar, som kanskje vil bety en pris rett i underkant av tusenlappen i Norge. Microsoft har bekreftet at de vil løfte litt på sløret når det gjelder HD DVD på E3.

Annonse


Andre rykter i forbindelse med messeplanene til Microsoft går på at det skal komme en ny harddisk til Xbox 360 med 100 GB lagringskapasitet. Storspillet Gears of War skal dukke opp siste uke i oktober, mens Halo 3 visstnok ikke skal komme før mars 2007. Videoer av sistnevnte skal imidlertid vises frem på messegulvet i Los Angeles.

Webkamera til 360 med skal dukke opp i september og vil koste 50 dollar uten spill og 75 dollar med spill. I oktober skal vi også kunne bytte spillpoeng i såkalte Microsoft Points, som kan brukes til å kjøpe mer innhold.

Alt dette er selvsagt rykter og må tas med en klype salt. Det som imidlertid er hevet over enhver tvil er at Microsoft ikke vil la hverken Sony eller Nintendo få noe gratis på E3.

Kilde:
Joystiq
NeoGAF forum

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse